Во рамките на проектот „Заедничка заложба за подобро судство“ поддржан од Европската Унија, Центарот за правни истражувања и анализи има потреба да ангажира еден координатор со полно работно време.

Детални информации за огласот можете да го погледнете на следниот линк:

ОГЛАС ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА ПРОЕКТЕН КООРДИНАТОР.pdf