Оглас за двајца правници за обработка на податоци

Во рамките на програмата „Подобрување на квалитетот на правдата во Македонија преку градење на капацитети за судии и мониторирање на судски реформи“ ЦПИА има потреба да ангажира двајца правници за обработка на податоци.

Повеќе информации можете да најдете на следниот линк:

ОГЛАС ЗА 2 ПРАВНИЦИ ЗА ОБРАБОТКА НА ПОДАТОЦИ.PDF 

Gorica Nadjinska
Share
This