Контакт Информации

Стапете во контакт

Доколку имате какво било прашање, можете да контактирате со нас со пополнување на формуларот за контакт подолу, повикување на телефонскиот број, доаѓање во нашата канцеларија или да не најдете на социјалните мрежи..

Канцеларија
Благој Давков 2-2/13, 1000 Скопје
ТЕЛЕФОН
Е-пошта
СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ