Оглас за два правни експерти за подготовка на документ за јавни политики

Центарот за правни истражувања и анализи (ЦПИА) има потреба од ангажирање на 2 правни експерти за подготовка на документ за јавни политики за период септември – ноември 2017 во рамките на проектот „Еднакви пред судот безбедни во животот“.

Повеќе информации можете да најдете на следниот линк :

Gorica Nadjinska
Share
This