Оглас за два правни експерти

Центарот за правни истражувања и анализи (ЦПИА) има потреба од ангажирање на двајца правни експерт за периодот декември 2016 – јануари 2017 година.

Повеќе информации можете да најдете на следниот линк:

ОГЛАС ЗА 2 ПРАВНИ ЕКСПЕРТИ.PDF 

Gorica Nadjinska
Share
This