Оглас за правен експерт

Центарот за правни истражувања и анализи (ЦПИА) има потреба од ангажирање на еден правен експерт во рамките на проектот „Зголемена видливост на работата на Уставниот суд“.

Повеќе информации можете да најдете на следниот линк:

ОГЛАС ЗА ПРАВЕН ЕКСПЕРТ.PDF 

Gorica Nadjinska
Share
This