Оглас за практикант

Центарот за правни истражувања и анализи и Здружението на правници Роми во рамките на проектот „Еднакви пред судот безбедни во животот“, објавуваат јавен повик за практикантска работа за еден млад Ром/ка истражувач.

Повеќе информации можете да најдете на следниот линк:

ОГЛАС ЗА ПРАКТИКАНТ.PDF 

Gorica Nadjinska
Share
This