Оглас за 2 правни експерти

Центарот за правни истражувања и анализи (ЦПИА) има потреба од ангажирање на два правни експерти во рамките на програмата „Подобрување на квалитетот на правдата во Македонија“.

Повеќе информации можете да најдете на следниот линк:

ОГЛАС ЗА 2 ПРАВНИ ЕКСПЕРТИ.PDF 

Gorica Nadjinska
Share
This