Повик за одржување на Годишно Собрание

Извршниот одбор на Центарот за правни истражувања и анализи свикува Годишно Собрание кое ќе се одржи на 3 јануари 2019 година.

Поканата и дневниот ред се наоѓаат во прилог на следниот линк . 

Gorica Nadjinska
Share
This