Оглас за координатор на проект

Центарот за правни истражувања и анализи (ЦПИА) има потреба од ангажирање на еден координатор на проект во областа на правосудството, за период од четири месеци.

Повеќе информации можете да најдете на следниот линк:

ОГЛАС ЗА КООРДИНАТОР.PDF 

Gorica Nadjinska
Share
This