Оглас за правен експерт

Центарот за правни истражувања и анализи во рамките на програмата „Подобрување на квалитетот на правдата во Македонија“, поддржана од Британската амбасада Скопје објавува ОГЛАС за ангажирање на правен експерт за период февруари – март 2017 .

Повеќе информации можете да најдете на следниот линк:

Gorica Nadjinska
Share
This