Новости

 • Оглас за ангажирање 6 правници

  Центарот за правни истражувања и анализи има потреба од ангажирање на шест правници за потребите на програмата „Подобрување на транспарентноста, правната сигурност и ефикасноста на судството во Северна Македонија“.

  Види повеќе
 • До каде сме со реформите во судството?

  Центарот за правни истражувања и анализи подготви инфографици од Првиот национален извештај од Матрицата за мерењето на перформансите и реформите на судството.

  Види повеќе
 • Студиска посета на Хаг

  Во периодот од 2 до 8 јуни 2019 година, претставници и членови на Центарот за правни истражувања и анализи присуствуваа на студиска посета во Хаг, Холандија.

  Види повеќе
Види ги сите Новости